Website bouwen

Drupal Web Development, CSS, HTML 5, JavaScript, PHP, Ajax, Perl.


Responsive websites en webshop.

Mobile first


Onze ervaren webontwikkelaars hebben alle tools in huis om jouw web toepassingen te bouwen. Wij zijn klaar voor jouw uitdaging!

Contacteer onze webdesigners

Drupal™ CMS.

Drupal™ is een Content Management Systeem – of kortweg CMS. In mensentaal: software om een website te ontwikkelen, te onderhouden en te bewerken. Dankzij een community van meer dan 720.000 ontwikkelaars, is Drupal uitgegroeid tot de meest gebruiksvriendelijke, moderne en krachtige CMS ter wereld. Internationale merken gebruiken Drupal voor hun websites.

Modulair.

Drupal webontwikkeling staat toe om flexibel functionaliteiten toe te voegen. Of het nu gaat om een eenvoudige website, een geavanceerde e-commerce site of online productiviteitstools zoals een online reservatiesysteem voor hotel of restaurant, een stock management intranet voor de industrie of portaalwebsite. Drupal is sterk in zijn diversiteit en wij kunnen dit in-huis implementeren voor uw specifieke vraag.

Responsive en mobile first.

Een responsive website of webshop past zichzelf aan aan de omgeving waarin hij getoond wordt met behulp van flexibele grids en variabele afmetingen voor beelden. Smartphone, tablet of desktop computerscherm vereisen hun eigen aanpak. Wij hebben de kennis om de gebruikservaring te maximaliseren, je site mobile ready te maken en zo uw online verkoop te stimuleren op eender welk toestel.

Kunnen we je al helpen?

Vraag gerust