Interessante materie


Wij delen graag onze tips met u.

Blog


Sevendays nu nog sterker


Sinds we in april een duwtje in de rug en het vertrouwen kregen van Duval Union, groeit Sevendays stevig verder!

Tesla en Drupal: veel gelijkenissen


De Tesla website draait al sinds 2011 op Drupal en dat is niet toevallig: beiden zijn innovatief, snel, veilig en Open Source!

Dries Buytaert komt naar Seven Days!


Wij zijn de Drupal experten in Antwerpen en zijn daarom super enthousiast met de komst van de Drupal uitvinder Dries Buytaert naar ons Seven Days kantoor! Drupal is ontstaan in 2000 en ongeveer 2% van de websites in de hele wereld zijn gebouwd op Drupal.

Safety first


Iets wat iedereen wil vermijden is dat zijn site of web platform gehacked wordt. Dit heeft allerlei lastige gevolgen en brengt onnodig werk met zich mee.

Koppel je systeem


Er zijn echt wel goede systemen en web platformen op de markt. Vele bedrijven maken daar terecht gebruik van, het is niet altijd zinvol om functionaliteit na te bouwen in je eigen systeem (tenzij je je in geen enkel systeem kan vinden EN je de ultieme flexibiliteit wil).

Drupal kan alles


Na al die jaren Drupal ontwikkeling, schrik ik af en toe nog wel eens.

De app waar je naar op zoek was


De tijd van apps te maken die éénmaal gemaakt worden en dan op de app store worden gezet is voorbij.
Een app die achterliggen een dynamisch systeem heeft zoals Drupal, is echt krachtig.

Wij zoeken nieuwe krachten!


Door onze snelle groei zijn we op zoek naar nieuwe krachten.
We zoeken sterke Drupal Backend Developers, klik hier voor meer info

EXPRESSO Marketing: krachtige tool voor nieuwsbrieven


Expresso is onze all-in-one tool die we zelf ook gebruiken voor het maken en versturen van nieuwsbrieven. Dankzij een eenvoudige integratie in jouw website kunnen nieuwe inschrijvingen automatisch verwerkt worden. Deze tool is exclusief voor onze klanten en bijzonder kostenefficiënt indien je maandelijks / wekelijks nieuwsbrieven wil versturen. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken of lees hier meer over de mogelijkheden.

STRATEGIE: De 5 essentiële tips voor een nieuwe website


Wil je met succes een nieuwe website (laten) maken, dan is je voorbereiding cruciaal. Hoe beter je briefing voor het webdesign bureau is, des te groter zijn de slaagkansen om te scoren met je nieuwe site. Wij delen graag met jou een bondige selectie van zeer praktische tips met bewezen resultaat.

Seven Days Digital is jouw betrouwbare partner voor

modern webdesign


Onze web ontwikkelaars bouwen dynamische CMS websites met de nieuwste technieken die eenvoudig in beheer zijn.

Ons voltallig team is steeds standby om je te helpen en adviseren. Support en nabijheid zijn onze troeven ten opzichte van onze concurrenten.

Modern design en straffe tools om hoog te scoren bij bezoekers en in zoekmachines. Geoptimaliseerd voor desktops, tablets en smartphones.